Liviu Teodorescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

CADOUL MEU PENTRU COPII!

130 RON Donatii stranse
4.3333333333333% Complete
3,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Astazi, de ziua mea, ma alatur echipei de fundraiseri de la HOSPICE Casa Sperantei. Si vreau, impreuna cu voi, sa redam sansa si speranta. Impreuna suntem mai puternici si cred ca putem sa ne facem un viitor mai frumos, doar daca avem grija de unii de ceilalti.

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poti face este sa donezi catre HOSPICE Casa Sperantei pentru a schimba viata copiilor care traiesc cu o boala incurabila.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Anonymous

50 RON
31 Jul 2017

Anonymous

30 RON
18 Jul 2017
La multi ani si la multe fapte bune in continuare!
13 Jul 2017