Alerg pentru HOSPICE

 

Anca Daniela Ganciu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
200 RON
Sumă strânsă
150 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg pentru HOSPICE pentru ca doresc sa sporesc paleta de culori care lumineaza fetele copiilor si oamenilor ajutati de fundatie: verde pentru speranta, albastru pentru armonie, alb pentru liniste, rosu pentru bucurie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 octombrie 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt:

 

2 Donații

Soren Fanciful

150 RON
18 Sep 2017
Pentru mai bine
09 Sep 2017
Anca Daniela Ganciu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE