Alerg pentru HOSPICE

 

Alex Petre Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
501 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Unii dintre voi ma cunoasteti ca Alex Petre, altii ca APhoto sau poate chiar deloc.
Ce trebuie retinut este faptul ca in fiecare an alerg la Maratonul Bucuresti sustinand o cauza.
Este o promisiune pe care mi-am facut-o mie, o promisiune pentru cineva drag care imi este alaturi intotdeauna si care ma ajuta sa depasesc momentele grele.
Proiectele celor de la Hospice Casa Sperantei imi sunt foarte aproape de suflet asa ca anul acesta imi doresc sa ii sustin inca o data in demersurile lor pentru o lume mai buna, mai implicata, mai constienta. Cu siguranta ati auzit de ei insa eu va invit sa aflati si mai multe accesand adresa: https://www.hospice.ro/


Puteti fi alaturi de mine in acest demers donand orice suma de bani, timp, km alergati sau chiar urale. Toate conteaza si inseamna ca va pasa, ca nu sunteti indiferenti la suferinta semenilor nostri si ca va doriti ca impreuna sa aducem un zambet, sa luminam o fata, sa alinam o suferinta.

Pentru cei care vor mai multe informatii sau sa ne cunoastem mai bine ma puteti contacta si la:
https://www.facebook.com/aphoto15/
https://www.facebook.com/alex.petre.16

"Time is of the essence" cum s-ar spune asa ca ma bazez pe sustinerea voastra prompta! Ne vedem pe 15 Octombrie!
Multumesc tuturor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 octombrie 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt:

 

5 Donații

Anonymous

51 RON
Have no fear, SuperPetre is here!!! :))
16 Oct 2017

Anonymous

250 RON
Bravo Alex! E atat de important sa le asiguram cele mai bune conditii celor care trec printr-o experienta atat de grea si dureroasa. Be proud, we need more people like you!
13 Oct 2017

Anonymous

100 RON
12 Oct 2017
11 Oct 2017

Anonymous

50 RON
10 Oct 2017
Alex Petre : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE