Catalin Badea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

No man can do everything, but everyone can do something.

605 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alergatul a fost întotdeauna felul meu de a mă detașa de grijile și problemele cotidiene, modul în care îmi limpezesc mintea și rămân singur cu gândurile mele. De câțiva ani am început să alerg puțin mai organizat, participând la tot felul de competiții. Nu cu mult timp în urmă, am acceptat colaborarea cu cei din echipa HOSPICE pentru că am rezonat cu inițiativa lor, și o consider o cauză cât se poate de nobilă.

Acum, din nou, pe 15 Octombrie, am decis să reluăm colaborarea pentru a putea continua lucrurile începute în trecut și pentru a îi putea ajuta pe cei care au nevoie. Chiar dacă din diverse motive nu poți să alergi, poți să te implici și să ajuți cu o donație în contul de fundraising. Eu am dat startul.

 

Mulțumesc,

Cătălin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

7 Donatii

11 Oct 2017

Alina

30 RON
Baftaa!!!
10 Oct 2017

Anonymous

124 RON
05 Oct 2017
Everyone can run a few miles, only winners can run a marathon.
02 Oct 2017

CC

100 RON
02 Oct 2017
Bafta Cata
26 Sep 2017

Cătălin Badea

150 RON
Am dat din nou startul!
15 Sep 2017