Petru Corvin Nae - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg in cursa sperantei

90 RON Donatii stranse
60% Complete
150 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cursa sperantei.  

Am decis sa ma alatur echipei HOSPICE care de 25 de ani schimba vietile celor care sufera de o boala incurabila.  

Am ales sa alerg prima mea cursa oficiala pe 14 octombrie la Maratonul Bucuresti, deoarece nu vreau sa mai stau deoparte.

Sustine aceasta cauza si impreuna putem reda speranta si demnitatea acestor oameni.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

06 Oct 2017
06 Oct 2017
Felicitari pentru initiativa!
20 Sep 2017