Anca Bejan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fă-mi cel mai frumos cadou de ziua mea!

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Imi place sa primesc cadouri materiale. Cui nu-i place? Imi place sa fiu rasfatata, recunosc! Imi place sa vad ca sentimentele celor care ma indragesc se materializeaza. Imi place, insa, si sa mobilizez oamenii sa faca bucurii altor oameni. Si imi place la randul meu sa ofer. E mult mai dulce fericirea pe care o simti atunci cand daruiesti. Anul acesta, imi daruiesc ziua de nastere celor care sufera de boli incurabile. Tu esti unul dintre prietenii mei din viata de zi cu zi sau din spatiul virtual. Anul acesta fa-mi un cadou mai important decat orice cadou: distribuie acest apel si ajuta-ma sa alin suferinte! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

1 Donatii

La multi ani
27 Mar 2018