Catalin Clemente - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

1,500 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 25 Martie este ziua mea de nastere si vreau ca, incepand din acest an, sa-mi donez ziua de nastere.  

Hai ca e o idee frumoasa! In loc sa dai bani pe un cadou precum o carte, o cana, un tricou sau un bibelou (sic!), te rog sa pui banutii in contul Hospice. Fa click pe link si urmeaza pasii. Asa poti ajuta ca ziua mea de nastere sa faca lumea pacientilor Hospice putin mai buna. “Viata zilelor si nu zile vietii”.  

Viziunea HOSPICE este ca in Romania toți pacientii cu boli incurabile, in special cancer, sa beneficieze de servicii adecvate de ingrijire paliativa, la momentul potrivit, pentru a trai cu demnitate fiecare clipa, alaturi de cei dragi.  

#multumesc #pretuiesteviata #neconditionat

#incurabil #teamHospice #doneaza

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

9 Donatii

02 Apr 2018
30 Mar 2018
Fie ca ziua ta de nastere sa aduca alinare si speranta... La multi ani! Echipa ta de la DO
30 Mar 2018
26 Mar 2018
La multi ani, Catalin! Inspiratie si sanatate!
26 Mar 2018
La multi ani !
25 Mar 2018

Ligia Paraschivescu

300 RON
25 Mar 2018
Succes!
25 Mar 2018
De ziua ta!
25 Mar 2018