Ionela Stirbet - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

170 RON Donatii stranse
34% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Speranta ne ajuta sa fim mai puternici si sa invingem obstacolele impreuna. De aceea, m-am hotarat sa donez ziua mea de nastere pacientilor de la Hospice Casa Sperantei!

Va invit pe toti prietenii mei care se gandesc la mine cu aceasta ocazie, sa faceti un gest mai departe pentru ingrijirea paliativa a copiilor si adultilor care sufera de o boala incurabila!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donatii

Eliza Nițescu

20 RON
La mulți ani minunați, dragă Ionela! La cât mai multe bucurii și fapte bune!
09 Apr 2018

Claudia Pirga

150 RON
La multi ani sănătoși si fericiti ! Apreciez gestul tău , felicitări !
04 Apr 2018