Petru Gradinariu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

940 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Anul acesta am decis să Imi dăruiesc ziua de nastere pentru pacienții diagnosticați cu o boală incurabilă ce sunt in ingrijirea Fundației HOSPICE.

E pentru prima oară când fac un astfel de gest de ziua mea, dar cred că e important oridecâteori putem, să ajutăm oamenii de lângă noi aflați in suferință. Mai mult de atât, ne aflăm in Săptămâna Sărbătorilor Pascale... haideți să facem un bine împreună.

HOSPICE este o cauză dragă mie căreia m-am alăturat mulți în urmă. Alerg de mai bine de 5 ani pentru această cauză, voi alerga și la Semimaratonul din acest an din Mai și iată... acum îmi dăruiesc ziua naștere.

Împreună putem aduce mai mult zâmbet în viețile oamenilor.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

9 Donatii

Team GSK 2

150 RON
Continuarea:D Foarte tare initiativa!
11 Apr 2018
De ziua ta, iti respectam dorinta:) Multa sanatate si fericire! Team GSK
11 Apr 2018
La multi ani!
10 Apr 2018
55 RON
La Multi Ani!!!
10 Apr 2018
La mulți ani! Felicitări pentru acest gest!
10 Apr 2018
Mult succes! si La multi ani pentru astazi! :)
10 Apr 2018
succes!
05 Apr 2018

Anonymous

30 RON
03 Apr 2018

Anonymous

75 RON
03 Apr 2018