Analia Selis - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

285 RON Donatii stranse
28.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Uneori nu realizez cât de binecuvântată sunt cu viața pe care o am. Pâna ajung într-un loc cum este Hospice Casa Sperantei și mă scutură viața, și deschid ochii... Nu vreau cadouri de ziua mea.

Vreau sa dăruiesc de ziua mea! Aici puteți sa îmi faceți cel mai special cadou de ziua mea: sa ajutam acest loc minunat care le face zi de zi viața mai fericită oamenilor cu boli incurabile.

 

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donatii

15 Jun 2018
La multi ani fericiti!
27 Apr 2018

Anonymous

30 RON
Pentru mangaierea sufletelor celor nevoiasi.
25 Apr 2018

Anonymous

75 RON
25 Apr 2018