Adunații Copăceni, paradisul verde al copiilor!

 

Eliza Nițescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

15% Complete
150 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În București și în împrejurimile Capitalei trăiesc peste 5000 de copii care suferă de boli cu prognostic de viață limitat. Peste 8.000 de părinţi sunt implicaţi în îngrijirea acestor copii bolnavi, dar nu beneficiază de o susținere adecvată, medicală, socială sau psihologică. De asemenea, peste 10.000 de copii care se confruntă cu decesul unui membru al familiei au nevoie de suport.

 

Pentru a le veni în ajutor, HOSPICE a demarat amenajarea unui centru socio-medical la Adunații Copăceni, aproape de București, pe un domeniu format dintr-un conac şi cinci alte clădiri donat în 2013 de familia Florescu.

 

Centrul de la Adunații Copăceni va cuprinde: 6 apartamente care să ofere cazare temporară familiilor care îngrijesc un copil bolnav şi care au dificultăţi în a-şi găsi un acoperiş; o unitate de 12 paturi pentru îngrijirea paliativă a bolnavilor; o echipă de îngrijire la domiciliu care asigură tratamentul pacienţilor în propriul lor cămin; un centru de zi pentru diferite terapii şi oportunităţi educaţionale; un loc de desfăşurare a unor tabere de vară; un centru de terapie pentru familii.

 

Noi, la SUNT ÎN FORMĂ, susținem stilul de viață sănătos și ne dorim ca prin mișcare să milităm pentru prețuirea fiecărei clipe de viață. Vrem să ne implicăm în susținerea noului centru HOSPICE cu atât mai mult cu cât această inițiativă este dedicată copiilor încercați de provocările medicale!

 

De două ori pe lună, Joia, ne vedem să alergăm. Vrem să oferim un sens mai mare întâlnirilor noastre și să aducem un plus de speranță și optimism în viața celor mici.

 

Vă lansăm invitația ca împreună să contribuim ca normalitatea să nu mai fie o raritate! Fiecare copil merită dreptul la îngrijire decență după ce s-a îmbolnăvit.

 

Viața merge mai departe. Speranța merge mai departe! Acesta este mesajul Casei Hospice – există speranță pentru mâine!

 

FĂ O DONAȚIE PE ACEASTĂ PAGINĂ!

 

POŢI TRIMITE AJUTORUL TĂU ȘI PRIN TRANSFER BANCAR:

 

LEI: RO49 BPOS 8520 2606 441 RON01, Banc Post București

LEI: RO30 RZBR 0000 0600 1220 1968 Raiffeisen Brasov

EUR: RO78 BPOS 0800 2606 441 EUR01 Banc Post Brașov

SWIFT: BPOS ROBU

CUI: 4921504 Fundatia HOSPICE Casa Speranţei

 

CUI: 4921504 Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei

 

DACĂ REPREZINŢI O SOCIETATE COMERCIALĂ, SUSŢINE HOSPICE DIRECŢIONÂND PÂNĂ LA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT, ÎN BAZA LEGII SPONSORIZĂRII!

Pentru detalii și completarea online a contractului de sponsorizare poţi vizita site-ul HOSPICE: www.hospice.ro   

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share evenimentului sau să inviți prieteni care să participe la eveniment.

Cu cât mai multe persoane află, cu atât mai mari sunt șansele ca noul centru de la Adunații Copăceni să devină funcțional cât mai curând.

 

AJUTĂ-NE CU MEDIATIZAREA CAMPANIEI

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

DESPRE HOSPICE CASA SPERANȚEI

ONG înființat în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, precum și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

 

HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 25 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

 

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

In fiecare joi dimineața, la ora 06.00 AM, te așteptăm la o nouă ediție SUNT ÎN FORMĂ, întâlniri matinale de alergare, desfășurate de 2 ori pe lună, pe Stadionul Dinamo București. SUNT ÎN FORMĂ este o inițiativă dedicată celor care își doresc un plus de sănătate, vitalitate, energie și productivitate în viața personală. Poți începe indiferent de nivelul tău actual de p

 

1 Donații

150 RON
22 Jul 2018
Eliza Nițescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Adunații Copăceni, paradisul verde al copiilor!