Alerg pentru HOSPICE

 

Ionut Ilie Fundația HOSPICE Casa Speranței

48% Complete
240 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De ce alerg pentru Hospice: pentru ca lupta lor este si lupta noastra, pentru ca Hospice este despre speranta si alinare si nu in ultimul rand alerg pentru Hospice pentru ca eu cred foarte tare in puterea exemplului :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 12-13 Mai 2018, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton - 21.097 km- Ștafetă - Echipa de 3 persoane, 7 km + 7 km + 7.1 km - Cursa

 

4 Donații

Anonymous

30 RON
—-
03 May 2018

Anonymous

30 RON
bravo!
16 Apr 2018

Iustina Sainiuc

150 RON
Bafta !
13 Apr 2018
13 Apr 2018
Ionut Ilie : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE