Alina Balan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

30 RON Donatii stranse
100% Complete
1 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragă prieten,

În acest an, am hotarât ca, de ziua mea, să dăruiesc ... toate florile, cadourile, urările de ,,La mulți ani!’’ și ,,Sănătate’’, acelor persoane care au mai multă nevoie de ele. Dacă vrei să-mi dăruiești ceva, de ziua mea, as fi foarte fericită să te alături campaniei și șă donezi, în schimb, darul sau urarea ta, Asociației Hospice. Nu ,,setez un target’’, dar cu cât mai mult cu atât mai bine.

Eu am să păstrez, bucuria de a putea face acest schimb!

Îți mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

1 Donatii

20 Apr 2018