Camelia Ionescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare tuturor! Si din partea lui Andrei 1f601.png

Se spune ca o floare nu aduce primavara. Totusi, de ziua mea, o “floare” - o donatie pentru pacientii HOSPICE - fie ea “ghiocel” sau “orhidee”, va aduce sigur primavara sau macar o zi de primavara in sufletele acestor oameni care sufera de boli incurabile.

Anul acesta le daruiesc LOR ziua mea si sunt prima care vine cu cadoul1f601.png

Multumesc celor de la HOSPICE ca imi dau ocazia sa fac ceva deosebit de ziua mea si VOUA va multumesc in avans ca sunteti alaturi de mine, dar mai ales de EI.

Sanatate tuturor! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donatii

100 RON
17 Apr 2018

Eu

100 RON
Anul acesta de ziua mea am decis sa nu-mi mai cumpar flori singura ( sotul meu nu intelege florile ) :D
17 Apr 2018