Rocksana . - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

380 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Anul acesta cineva mi-a propus sa imi donez ziua mea de nastere pentru o cauza: cauza Hospice. Am ezitat la inceput pentru ca imi cunosc prietenii, si unii dintre ei sunt oameni modesti, care traiesc singuri sau au familii. Stiu cat de greu le-ar fi sa-mi daruiasca ceva cuantificabil in bani. Cu toate acestea, daca e cineva care vrea sa faca o fapta buna, si sa mi-o daruiasca mie, ii rog sa doneze pentru Hospice. Atat cat poate fiecare, cat va lasa inima si situatia financiara. E ca si cum mi-ar darui de ziua mea o narcisa, o ciocolata sau o carte. Dar din dar se face rai!

Va multumesc anticipat pentru ca ati citit aceste randuri.

Cu recunoștință!

Rocksana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Dora

50 RON
La multi ani frumoși si luminosi!
02 May 2018

Iri

75 RON
La multi ani surioara! Te iubesc!
02 May 2018

Daniela

75 RON
La mulți ani, felicitări pentru inițiativă și fie ca eforturile și gesturile oamenilro ca tine să facă o diferență în drumul spre o lume mai bună!
30 Apr 2018

Anonymous

150 RON
Frumos gest. La multi ani!
27 Apr 2018

Luiza

30 RON
La multi ani Rocksana
20 Apr 2018