Mona Mirea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergam pentru HOSPICE

630 RON Donatii stranse
42% Complete
1,500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Suntem Mona, Dragoș și Bogdan. Ne-am hotărât să alergăm pentru HOSPICE pentru a susține activitatea unui ONG care oferă speranță oamenilor care au rămas fără ea. Poți contribui și tu printr-o donație simbolică, sau semnificativă – orice variantă este bine-venită.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

5 Donatii

Dragos Panait

250 RON
13 May 2018

Anonymous

30 RON
08 May 2018

InoCNtia:)

100 RON
25 Apr 2018

Manuela Voicila

150 RON
24 Apr 2018

Anonymous

100 RON
24 Apr 2018