Elena Cochinescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

105 RON Donatii stranse
10.5% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni de pretutindeni,

 

Īi multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si ma bucur ca mi-ati acordat sansa sa va cunosc. De ziua mea, nu-mi doresc altceva decat sa fiu sanatoasa si sa ofer un mic ajutor si celor in suferinta. Asa ca va rog sa ma ajutati cu o donatie cat de mica pentru pacienții care suferă de o boală incurabilă aflați in ingrijirea Fundației Hospice Casa Sperantei

Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donatii

Roxana

30 RON
La mulți ani, dragă Elena! Fie ca spiritul tău bun să facă o diferență în jur! :)
02 May 2018
30 Apr 2018