Roxana Macovei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

435 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

Întotdeauna m-am considerat un om norocos. Și peste toate darurile vieții, inclusiv cele care îmi făceau cu ochiul de sub pojghița amară a câte unui eșec, am adăugat la rândul meu un strop de optimism. Așa se face că în fiecare an, la momentul „bilanțului”, reușesc să ies cum-necum pe plus. Așadar:

Astăzi este ziua mea. Respir, văd, aud. Am două mâini și două picioare întregi și perfect funcționale. Acoperiș deasupra capului – bifat! Loc de muncă, colegi de milioane, pâine proaspătă pe masă. Părinți sănătoși și veșnic întreprinzători. Prieteni buni care, și după 20 de ani, aleg să-mi rămână aproape. Oameni dragi pe care îi port în suflet și care au făcut din el o casă mai primitoare

....și lista ar putea continua. Toate astea mă fac să exclam ca nepoțelul meu, și el pus în dificultate în astfel de ocazii: „Nici nu știu ce să-mi mai doresc!” Și totuși, ar fi ceva: pentru că nu-mi lipsește nimic din cele materiale, vă propun ca în locul unui eventual cadou pe care mi l-ați lua să faceți o donație pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței.

Orice sprijin contează pentru cei ce au cu adevărat nevoie de el, iar eu vă asigur că gestul vostru va fi cel mai frumos dar pe care l-am primit vreodată de ziua mea! Mulțumesc 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

6 Donatii

17 May 2018
La mulți ani cu aceeași dăruire f de oameni!
05 May 2018
La multi ani! Sa ai o zi deosebita, la fel cum esti si tu!
04 May 2018

Anonymous

75 RON
La multi ani fericiti si impliniti! Te pup cu drag.
04 May 2018
Înfrânt nu ești atunci când suferi, Și nici când ochii-n lacrimi ți-s Adevăratele înfrângeri Sunt renunțările la vis! Continuați să împliniți vise frumoase!
04 May 2018

Anonymous

150 RON
La multi si fericiti ani, Roxana !!!
04 May 2018