Elena Petre - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

0 RON Donatii stranse
0% Complete
400 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

 

Anul acesta am decis sa imi daruiesc ziua de nastere pentru pacienții de la HOSPICE. Copilul meu este si el Beneficiar si de aceea va rog ca de ziua mea sa-mi faceti cadou o donație cat de mică, care va merge mai departe catre pacientii diagnosticati cu o boala incurabila.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

Sunt in forma ~ 2018

In fiecare joi dimineața, la ora 06.00 AM, te așteptăm la o nouă ediție SUNT ÎN FORMĂ, întâlniri matinale de alergare, desfășurate de 2 ori pe lună, pe Stadionul Dinamo București. SUNT Î

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!