Siminica Sipos - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Se apropie ziua mea de naștere. Vă amintiți când spuneam că de la 40 în sus, nu mai este motiv de sărbătoare? Acum recunosc că am greșit. Fiecare zi trăită este motiv de sărbătoare. Respir, văd, aud, am două mâini și două picioare perfect funcționale, acoperiș deasupra capului, familie iubitoare și vise de îndeplinit. Motivele sunt multe, dar anul acesta am hotărât să mă bucur de ziua mea, dăruind o clipă de sărbătoare celor care au cu adevărat nevoie, celor care nu au toate aceste motive de bucurie.

Am 1203 de prieteni în lista mea, unii reali, iar alții virtuali. Dacă fiecare dintre voi, va dărui măcar un leu, vom reuși împreună să punem o cărămidă la Casa speranței.

Orice sprijin contează.

Vă asigur că gestul vostru va aduce bucurie tuturor: mie, cel mai frumos dar de ziua mea, vouă, sentimentul că ați făcut o faptă bună, iar celor care au nevoie, o speranță în plus.

Vă mulțumesc și vă urez multă sănătate!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!