Anda Marin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În fiecare an, de ziua mea, primesc pe Facebook multe urări care mă bucură și îmi înseninează ziua. Recunosc, am cochetat cu gândul de a-mi șterge data de naștere de la profil, dar ,,ceva” m-a reținut. Anul acesta m-am gândit să fac un ,,expriment” care poate fi de folos și celorlalți, nu doar mie.

În loc de urările clasice, dacă puteți, vă rog să faceți o mică donație în contul organizației HOSPICE Casa Speranței — promotorii îngrijirii paliative în România. Aici, bolnavii incurabili au parte de îngrijire și sprijin pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă. 

Mulțumesc foarte mult!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

5 Donatii

Anonymous

50 RON
02 Jun 2018

Anonymous

70 RON
donații primite offline :)
29 May 2018

Anonymous

75 RON
La mulți ani, om bun!
27 May 2018

Anonymous

30 RON
27 May 2018

Anonymous

75 RON
27 May 2018