Renatta Stepanov - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

420 RON Donatii stranse
100% Complete
400 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

  Timpul este una dintre cele mai pretioase resurse ale noastre, si ar fi extraordinar ca fiecare dintre noi sa poata petrece timp de calitate, indiferent de conditiile in care se afla.Orice ajutor, care ajunge catre HOSPICE Casa Sperantei, face ca beneficiarilor sa li se imbunatateasca timpul pe care il mai au.   A fost o perioada in care mergeam la Centrul de Zi Copii si acolo am invatat cat de pretios este fiecare zambet si cat de inaltatoare sunt rasetele venite din tot sufleltul. Fiecare interactiune cu beneficiarii (persoane care au nevoie de ingrijire paliativa) te schimba, te face sa intelegi ca timpul este pretios si ca trebuie sa te bucuri in fiecare zi.

De aceea m-am gandit sa impart bucuria zilei mele de nastere cu ei si in acest an cadourile sa se transforme in fonduri pentru HOSPICE.   Va multumesc mult pentru cadou, va doresc multe bucurii si o vara minunata :)

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

3 Donatii

La multi ani, pescaras! Oracle Social team <3
18 Jun 2018

Anonymous

75 RON
16 Jun 2018
16 Jun 2018