Raluca Cojocaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

1,000 RON Donatii stranse
33.333333333333% Complete
3,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cum să transformi o zi mare într-o zi și mai mare

 

În urmă cu 30 de ani, Universul și-a dat seama că nu mai poate funcționa fără mine.

Și uite-mă aici, încercând să las urme frumoase și folositoare, pe unde trec. Nu-mi iese mereu, evident, dar măcar încerc. Mai un zâmbet, mai o glumă, mai o faptă bună. Iar schimbarea prefixului pare să fie cel mai bun prilej ca să încep să fiu și mai responsabilă decât am fost până acum.

Ce mi-aș dori de ziua mea? Nu neapărat cadouri, dar ceva cu care să marchez frumos această zi.

Așa că, în premieră, îmi voi dona ziua către o cauză bună! Mai exact, către pacienții cu boli incurabile de care au grijă cei de la HOSPICE Casa Speranței.

Și vă invit să transformați orice gând, gest sau atenție, într-o donație oricât de mică, pentru cei care au cu adevărat nevoie.

Vă mulțumesc fiecăruia în parte și vă doresc să vi se întoarcă înmiit gestul frumos! 

Raluca


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

7 Donatii

06 Jul 2018
02 Jul 2018
La multi ani Raluca! Foarte frumos si de apreciat este gestul tau!
18 Jun 2018

Anonymous

150 RON
13 Jun 2018

Andra Iacob

30 RON
La mulți ani veseli, Raluca!
11 Jun 2018
11 Jun 2018
La multi ani, Ralu! Salut cu inima inițiativa ta inimoasa
11 Jun 2018