Eliza Nițescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Contribuie la noul centru socio-medical pentru copii!

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cancerul este una dintre cauzele principale de deces la nivel mondial. Anual, 160.000 de pacienți diagnosticați oncologic au nevoie de îngrijire paliativă în România. Din păcate, doar 9% beneficiază de ea.

 

Așadar, mai puțin de 1 din 10 români are dreptul la o moarte decentă într-o țară cu pretenții europene.

 

Este doar una dintre realitățile dure în ce privește situația pacienților diagnosticați cu cancer în România, o realitate pe care a înfruntat-o și mama mea, care a avut parte de cele mai halucinante “tratamente” în sistemul medical din România: plecând de la medicul de familie din Târgoviște (care a confundat un cancer de stomac în stadiul IV, cu o banală gastrită, nici măcar ulcer...), până la tratamentul inuman care i-a fost aplicat la Spitalul Municipal București și Institutul Oncologic București. S-a stins într-o lună de la diagnosticarea corectă.

 

Însă există organizații care umplu golurile acolo unde statul nu poate / vrea. Una dintre aceste organizații este HOSPICE Casa Speranței, care de 26 de ani aduce mai multă viață în zilele pacienților cu diagnostic oncologic.

 

HOSPICE, cel mai mare centru de îngrijire paliativă din România, poate oferi anual servicii pentru doar 4.000 de pacienți (adulți și copii).

 

Pe 16 Iunie voi alerga în cadrul DHL CARPATHIN MARATHON, iar cu această nouă cursă îmi propun să strâng 5.00 de lei pentru a sprijini finalizarea lucrărilor la noul Centru socio-medical de la Adunații Copăceni, un centru dedicat exclusiv copiilor.

 

Vă lansez invitația ca împreună să contribuim ca normalitatea să nu mai fie o raritate! Fiecare copil merită o șansă la sănătate și educație.

 

Viața merge mai departe. Speranța merge mai departe! Acesta este mesajul Casei Hospice – există speranță pentru mâine!

 

FĂ O DONAȚIE PE ACEASTĂ PAGINĂ!

 

POŢI TRIMITE AJUTORUL TĂU ȘI PRIN TRANSFER BANCAR:

LEI: RO49 BPOS 8520 2606 441 RON01, Banc Post București

CUI: 4921504 Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei

 

DACĂ REPREZINŢI O SOCIETATE COMERCIALĂ, SUSŢINE HOSPICE DIRECŢIONÂND PÂNĂ LA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT, ÎN BAZA LEGII SPONSORIZĂRII:

LEI: RO30 RZBR 0000 0600 1220 1968 Raiffeisen Brasov

EUR: RO78 BPOS 0800 2606 441 EUR01 Banc Post Brașov

 

SWIFT: BPOS ROBU

CUI: 4921504 Fundatia HOSPICE Casa Speranţei

 

Pentru detalii și completarea online a contractului de sponsorizare poţi vizita site-ul HOSPICE: www.hospice.ro   

 

DESPRE HOSPICE CASA SPERANȚEI

ONG înființat în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, precum și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

 

HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 25 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

 

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

2 Donatii

Felicitari si mult succes in continuare !
16 Jun 2018

Anonymous

30 RON
Baftă!
15 Jun 2018