Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

 

Cristina Mihaela Dorobantu Fundația HOSPICE Casa Speranței

0.7% Complete
70 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Te rog, ajuta-ma sa facem o fapta buna de ziua mea de nastere!


Pe 27 iunie voi implini 27 de ani si iti cer ajutorul pentru a face un gest frumos impreuna. Mi-am propus sa strang ci ajutorul vostru suma de 10.000 de lei pentru a schimba in bine viata unor oameni care sufera de boli incurabile. Acesti oameni se afla in ingrijirea Fundatiei Hospice Casa Sperantei.


Celor ce vor sa-mi faca un cadou ziua mea de nastere le adresez rugamintea sa nu mai caute prin magazine cadoul potrivit ci sa doneze orice suma de bani in acest cont. Doar impreuna ii putem ajuta pe cei care au nevoie de acest lucru. Haideti sa facem impreuna un gest frumos anul acesta. Si, incepand de acum, de fiecare data cand este nevoie!


Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

Anonymous

10 RON
25 Jun 2018
13 Jun 2018

Anonymous

30 RON
13 Jun 2018
Cristina Mihaela Dorobantu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE