Laura Spataru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

800 RON Donatii stranse
80% Complete
1,000 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ziua mea, aș vrea să primească alții cadouri

 

Cred că fiecare dintre noi are, în spatele sertărașului cu speranțe, un gând ascuns: "mie nu mi se poate întâmpla". Așa m-am gândit și eu până într-o dimineață de primăvară, când m-am întins pe masa chirurgicală din sala rece de operații, ca să scap de cancer. Dar boala nu are preferințe și atinge tot ce se poate – bărbați, femei, copii. Iar când vine vorba de copiii bolnavi incurabil, mi-aș dori ca fiecare Oscar să aibă o Tanti Roz*. O Tanti care să știe că, în ciuda faptului că nu toți au șansa unei vieți lungi, au totuși nevoie de Cineva care săîi țină până la sfârșitul poveștii lor într-o îmbrățișare strânsăși caldă.

Există o mulțime de Cineva care deja lucrează la Fundația HOSPICE, oferind alinare unor copii care au nevoie de îngrijiri paliative și cărora le-ar fi binevenit un ajutor din partea noastră. M-am întrebat cum ar fi să pot dărui mai departe ce aș primi de ziua mea și am ajuns la concluzia că ar fi darul de care m-aș bucura cel mai mult. Așadar, dacă vreți să-mi faceți un cadou, fie că e o floare, o carte sau o cafea în oraș, vă rog săîl materializați într-o donație (indiferent de sumă) către Fundația Hospice, pentru că fiecare leu va fi de folos cuiva în cele mai grele momente prin care poate trece un pui de om.

Pentru cadourile voastre vă rămân datoare cu o îmbrățișare și un “mulțumesc” din suflet. Și cred că oamenii care nu și-au terminat de spus poveștile se vor întâlni cândva, undeva.

 

* „Oscar şi Tanti Roz” - Eric-Emmanuel Schmitt (editura Humanitas, 2012)"

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

13 Donatii

LMA!
24 iun 2020
50 RON
La mulți ani, fată bună și frumoasă!
21 iun 2020
La multi ani, om frumos!
19 iun 2020
La multi ani ! :)
19 iun 2020

Anonymous

20 RON
La multi ani!
19 iun 2020

Hidden

30 RON
De la pisici
15 iun 2020
La multi ani! din saracia mea, un banut
12 iun 2020

Anonymous

10 RON
La multi ani!
12 iun 2020
Cu drag.
12 mai 2019
Pt Hospice
23 iul 2018

David R.

300 RON
Happy birthday beautiful! I LOVE YOU! :-*
21 iun 2018

Ic3Cub3

20 RON
:)
20 iun 2018

Anonymous

50 RON
Diana & Adi
20 iun 2018