Cristina Lup - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

0 RON Donations raised
0% Complete
300 RON Target
0 Donations

 

Bucuria de a darui

Cand primesti daruri, te bucuri oentru o zi. Cand daruiesti, te bucuri pentru o viata intreaga, iar darurile pline de iubire au puteri magice. schimba vieti. Pe ale acelor care le primesc si mai ales pe ale celor care le ofera. Si unde exista mai multa nevoie de mai multa iubire decat acolo unde exista suferinta? Acolo unde fiecare secunda conteaza, unde fiecare mana intinsa creeza un pod intre a trai si a nu. 

Daca v-ati gandit sa-mi oferiti ceva cat de mic de ziua mea, va rog sa sprijiniti pe cei care se lupta cu boli unde speranta de viata este un lux. 

Fie ca ce daruiti sa se intoarca la voi si apropiatii vostri inzecit!

Multumesc Hospice pentru prilejul de a fi alturi de cei care au nevoie de iubire si de sprijin!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!