Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

 

Andreea Stoican Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
575 RON
Sumă strânsă
1 RON
Target
6
Donații

”Dragi prieteni,

 

La îndemnul unei persoane foarte dragi, anul acesta am prins puțin curaj să vă spun o poveste. 

De ziua mea, în fiecare an mă bucur de urările fiecăruia dintre voi ca un copil în fața pomului de Crăciun. Nu obișnuiesc să mă serbez, iar ”cadoul” pe care îl apreciez cel mai mult din partea cuiva este o prietenie sinceră indiferent de distanță, timp și probleme cotidiene. 

Aceste lucruri de regulă le fac în tăcere, dar pentru că de data aceasta nu mă descurc singură, în măsura posibilului și a dorinței fiecăruia, vă rog ca urările de care mă bucur atât de mult an de an să le transformăm într-un cadou pentru cei mici, prin participarea cu o donație, indiferent cât de mică, pe această pagină.

Povestea copiilor este următoarea:  am întâlnit mulți oameni cu suflet bun de-a lungul timpului, și unii dintre aceștia fac posibile lucruri frumoase în cadrul ”HOSPICE  Casa Speranței”, prin îngrijirea pacienților - adulți și copii - ce suferă de boli incurabile. Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii lor pacienți. Pentru că îmi place să fiu un om pozitiv, am ales să sprjin o cauză poate mai puțin utilă din punct de vedere medical, dar care aduce bucurie. Rolul psihicului și a stării interioare sunt deseori neglijate în vindecare, iar împreună am putea să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de veselie. Orice donație contează, iar pentru micuții pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. 

 

De asemena, puteți face donații și în acest cont bancar:  Fundația HOSPICE Casa Speranei  RO49 BPOS 8520 2606 441 Banc Post București

Mulțumesc pentru răbdarea de a citi povestea. 

 

Cu drag,

Andreea


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

20 Aug 2018

Camelia

75 RON
Pentru micii eroi ....sa ajunga mari si puternici
18 Aug 2018
Cu mult drag, sa va fie de folos.
16 Aug 2018

Ena

120 RON
<3
16 Aug 2018
15 Aug 2018

Mariuta

150 RON
Multumesc. Esti un model despre care mi se povesteste des :)
15 Aug 2018