Îmi dăruiesc ziua copiilor de la HOSPICE Casa Speranței

 

Laur Neagu Fundația HOSPICE Casa Speranței

60% Complete
600 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații

26 de ani. Nu au trecut nici greu, nici repede. 

    De pe 6 septembrie 2018 intru oficial si in acte in categoria adultilor, si asta se va reflecta "tragic" prin trenurile, mijloacele de transport in comun, muzeele si la toate ghiseele la care voi sta.

 

    Imi asum un prim gest matur la acest ceas aniversar si anume sa imi intorc putin privirea catre niste oameni care au fost mai putin norocosi decat noi. Si sa incerc sa intind si eu o mana.

    Voi dărui ziua mea de naștere către HOSPICE Casa Speranței si va provoc ca pana la data de 7 Septembrie 2018 să strangem impreuna 1.000 de lei.

    Nu-i mult, nici putin, insa creaza acel precedent de care avem nevoie pentru a misca lucruri pe termen lung.

 

    HOSPICE este Fundația care de 26 de ani aduce mai multă viață în zilele pacienților cu diagnostic oncologic.

 

    Schimbarea pe care vrei sa o vezi in ceilalti trebuie sa inceapa de la tine! Va imbratisez.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

7 Donații

La multi ani, Laur!! Multe bucurii si realizari iti doresc. Apreciez initiativa ta.
06 Sep 2018

Ciprian

250 RON
Salut Laur! Te felicit pentru initiativa, e un pas important catre maturitate si responsabilitate. Iti urez mult succes in tot ce iti propui sa faci!
04 Sep 2018

Anonymous

50 RON
03 Sep 2018
01 Sep 2018
31 Aug 2018

Anonymous

75 RON
Sa fie primiti.
30 Aug 2018

Ancuta Nicu

75 RON
Un gest foarte frumos! Mult noroc!
30 Aug 2018