Costel Todor - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Runners for Hope

2,800 RON Donatii stranse
100% Complete
2,500 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru ca toti vrem sa mergem inainte, alergand, mergand, incurajand de pe margine sau de la distanta. Pe 5 octombrie noi, Anna Gueorguieva, Mira Veleva, Costel Todor, Geomina Turlea si Oana Visinescu, vom alerga pentru HOSPICE Casa Sperantei.

De 20 ani, echipa HOSPICE pretuieste fiecare clipa de viata si asigura servicii gratuite de îngrijire paliativã pentru copii și adulți cu boli incurabile. Anul acesta ne vom alatura si noi cursei lor si te incurajam si pe tine sa o faci. Sa incercam sa facem o diferenta in bine, fie ea si mica, si in viitor poate vom reusi mai mult.

---------------------------------------------------------------

Because we all want to move forward, by running, walking, cheering from the sidelines or from distance. On October 5th, we, Anna Gueorguieva, Mira Veleva, Costel Todor, Geomina Turlea si Oana Visinescu, will run for HOSPICE Casa Sperantei.

For more than 20 years, Hospice values every moment of life and offers palliative health care services, free of charge, to children and adults with incurable diseases. This year we will join their race and we also encourage you to do it. Let’s try to make a difference for the better, even if small, and maybe in the future we’ll succeed to do more.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

13 Donatii

Good luck to all of us!
03 Oct 2014
03 Oct 2014
02 Oct 2014
We admire your work and stand by you!
02 Oct 2014
250 RON
Oana, super mandru, bravo! Congratulations to the whole team!
02 Oct 2014
01 Oct 2014
30 Sep 2014
Succes Oana & Team!
29 Sep 2014
Way to go World Bank!
28 Sep 2014
Felicitări colegilor de la BM pentru implicarea în această inițiativă umanitară.
24 Sep 2014
Felicitari, Oana! Good luck runners for hope!
24 Sep 2014
Whoop whoop!
16 Sep 2014
Good luck to all of us - Good luck to people in need !
16 Sep 2014