Andra Ardeleanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Îmi dăruiesc ziua copiilor de la HOSPICE Casa Speranței

400 RON Donatii stranse
100% Complete
1 RON Target
5 Donatii

 

Dragi prieteni

De ziua mea îmi doresc foarte mult să îi susțin pe cei de la HOSPICE Casa Speranței, care de 26 de ani au in îngrijire pacienți, adulți și copii ce suferă de boli incurabile. Am prieteni care se lupta cu asa ceva si stiu cat inseamna sa ai parte de cea mai buna ingrijire in momente critice. Pe cei de la HOSPICE ii cunosc personal si am garantia ca fac o treaba foarte buna.

Circa 30 de copii participă lunar la activitățile Centrului de Zi, fiind îngrijiți de o echipă formată din psiholog, asistenți medicali și voluntari. Familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport și au mai mult timp liber la dispoziție.

Orice donație contează, iar pentru micuții pacienți va însemna un moment de normalitate, în care să se bucure de copilărie.

Asadar, daca va gandeati sa imi faceti o mica surpriza sau pur si simplu un gest dragut, m-ar bucura enorm ca acesta sa fie o donatie pe această pagină.

Va mulțumesc !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Bucuresti

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

5 Donatii

10 Sep 2018
10 Sep 2018

Anonymous

150 RON
La mulți ani, Andra!
08 Sep 2018
La multi ani frumosi!
08 Sep 2018
Un gând frumos de la un suflet frumos! Asa te știu eu pe tine, Andra!
08 Sep 2018