Vasile Osean - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Depășim limite. Câștigăm timp.

2,785 RON Donatii stranse
27.85% Complete
10,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Încă de la început, Climbing The World s-a alăturat cauzei HOSPICE Casa speranței în strângerea de fonduri necesare pentru realizarea campusului socio-medical de la Adunații Copăceni destinat copiilor diagnosticați cu boli rare sau limitatoare de viață. Traversarea oceanului Atlantic într-o barcă cu vâsle de către echipa Atlantic4, prima echipă românească înscrisă în competiția Atlantic Challenge, a fost doar primul pas în susținerea acestui proiect.

Echipa Climbing The World continuă să fie alături de Hospice Casa Speranței în dezvoltarea campusului și răspunde prezent unei noi provocări: PATAGONIAN EXPEDITION RACE 2018, cunoscută drept cea mai dură cursă de anduranţă pe uscat. Pentru a putea rezista în cadrul acestei competiții, participanţii trebuie să dispună de o condiţie fizică şi mentală excelentă.

Ajunsă la cea de-a 13-a ediţie, cursa urmează un format de expediţie, în care echipele, formate din patru concurenţi, trebuie să interpreteze o hartă a cursei. Harta este prezentată cu 24 de ore înainte de concurs, iar cu ajutorul ei, concurenţii vor găsi un traseu care să ghideze echipa în mod autonom între activităţi – caiac, trekking, mountain bike şi altele, pentru a ajunge la linia de sosire în limita maximă de 10 zile. Factorii-cheie pentru finalizarea cursei sunt strategia, munca în echipă şi abilităţile de orientare. Cursa va avea loc în perioada 17-30 noiembrie 2018.

Cei patru concurenţi din echipa Climbing the World - Dr. Vasile Oșean, Ionuț Olteanu, Monica Mânicuță, Alex Diaconu - vor traversa peste câmpii, munţi, gheţari, păduri indigene, mlaştini, râuri, lacuri şi canale, ghidaţi doar de minte şi spirit, dar conduşi de rezistenţă şi experienţă fizică.

Membrii echipei Climbing The World pornesc într-o cursă contra cronometru în Patagonia, unde își vor depăși toate limitele pentru a dona timp celor care au atâta nevoie de el, copiilor de la Hospice Casa Speranței.

 

Donează și tu din timpul tău!

 

https://youtu.be/jQ6sf5Tg4fg 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

Climbing the World in Patagonia

Depășim limite. Câștigăm timp. Încă de la început, Climbing The World s-a alăturat cauzei HOSPICE Casa speranței în strângerea de fonduri necesare pentru realizarea campusului socio-medic

11 Donatii

31 Dec 2018
01 Nov 2018
14 Oct 2018

Gabriela Balaniuc

150 RON
Îndrăznim, credem si reușim împreună!
10 Oct 2018

Anonymous

75 RON
03 Oct 2018

Anonymous

300 RON
Pentru cât mai multe zâmbete si bucurie!
27 Sep 2018

Anonymous

30 RON
Numai împreunã , construim o lume mai bunã !
27 Sep 2018
Multa bafta!
22 Sep 2018
Impreuna putem aduce zambete !
20 Sep 2018

Schlittie

70 RON
Energie si anduranta sa aveti!
18 Sep 2018

Anonymous

30 RON
Succes!
14 Sep 2018