Daniela Mitrea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

42 de km pt Viata din ei

750 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Au fost multe zile In care alergarea mi-a dat zile la propriu Dar nu despre asta vreau sa vorbesc aici. Am decis sa alerg la Maratonul București pentru Hospice Pentru ca ei cei care sunt Doar viata si exemplu sa aiba cat mai multe momente fara griji materiale. Sunt sensibila cand e vorba de oameni care au nevoie de ajutor Dar cand e vorba de copii Raman fara cuvinte... Daca vrei sa dai valoare celor 42 de km doneaza cat poti tu apasand butonul de mai jos. Va multumesc.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

4 Donatii

Felicitari pentru dedicarea ta, esti minunata! Mult succes in continuare
09 Oct 2018
29 Sep 2018

Aura

300 RON
26 Sep 2018

Anonymous

200 RON
26 Sep 2018