Malina Dumitrescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,605 RON Donatii stranse
80.25% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Și dacă faci asta alături de prieteni, bucuria e e și mai mare!

Este al treilea an în care aș vrea să îmi dăruiesc ziua de naștere celor care au nevoie de ajutor în lupta cu boala.

Cea mai mare bucurie pe care mi-o poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către HOSPICE Casa Speranței

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

6 Donatii

Colegii de la HOSmansarda :)

190 RON
Te imbratisam cu tot dragul! Ne inclinam cu respect
12 Nov 2018
03 Nov 2018

Anonymous

1,000 RON
La multi ani!
01 Nov 2018

Alessia

165 RON
Pentru cea mai generoasă persoană pe care o cunoaștem. La mulți ani, prietenă dragă!
26 Oct 2018
La multi ani frumosi! Felicitări !
15 Oct 2018

Anca

100 RON
La multi ani!
15 Oct 2018