Iulian Comanescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

435 RON Donatii stranse
43.5% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vă mulțumesc în avans pentru urările de ziua mea. Să nu credeți că-i chestie de vanitate, doar că am șters-o spre o plajă caldă (sună și mai vanitos, dar insist că nu e) și o să-mi fie mai greu să răspund (asta e chiar culmea, dar nu...).

Detest selfie-urile, dar de ziua mea mi-am făcut unul (insist în continuare că...), pentru ca să vă arăt că a fost un an grozav pentru mine și am primit în decursul lui cam toate cadourile pe care mi le puteam imagina, de la familie la clienți mișto și bun platnici. Am un ceas nou la mână și un obiectiv fetiș pe aparatul meu cu film, cu care mă spăl cu imagini de cuvintele pentru care am primit bani toată viața. Am mâncat chiar tort la prima oră, așa că pot dona liniștit ziua mea, și deci cadourile pe care vreți să mi le faceți, pentru Hospice - Casa Speranței, care va ști ce să facă cu donațiile voastre mai bine ca mine. Aleg un obiectiv modest dar fezabil: 1.000 de lei.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

6 Donatii

La multi ani!
12 Nov 2018
La mulți ani buni!
12 Nov 2018
Să primești tot ce-ți dorești!
08 Nov 2018

Anonymous

50 RON
La multi ani!
08 Nov 2018

Anonymous

30 RON
08 Nov 2018
La mulți ani și sănătate ție și celor dragi!
08 Nov 2018