Camelia Deaconu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Be a gift to the world!

840 RON Donatii stranse
84% Complete
1,000 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

To all my lovely friends,

As you already know, on November 28th, I am turning a certain age and I would like to pledge this special day to people affected by an incurable illness and give them a lifetime of birthdays.

I always struggled to tell you what I want to get for my birthday. This year, I know exactly what I want!  

Please, no more expensive material presents and consider making a donation instead of a gift. I am supporting Hospice Casa Sperantei, an incredible charity, who care for children and adults suffering from an incurable illness, with compassion and professionalism.  

By making a donation, you are doing something wonderful, because you are making a difference to thousands of patients. You are helping them receive the care and support they need to overcome their illness and you are making their lives better.

Their smiles and joy will be the best present ever for me!   I have set a very humble target of raising 1000RON for this campaign and I am sure with all your help and support I will easily beat it.  

On Friday, 30th of November you are all invited to a mini-party to celebrate life TOGETHER!

Thank you for being a part of my LIFE!  

Unconditional LOVE and endless GRATITUDE, Camelia      


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

13 Donatii

Anonymous

50 RON
29 Nov 2018
20 RON
29 Nov 2018
Cami, la muuuuulti ani minunați spre bucuria tuturor din jurul tău! Să ai parte de tot ce e frumos și drag sufletului tău!
28 Nov 2018

Anonymous

200 RON
28 Nov 2018

Anonymous

30 RON
28 Nov 2018
Cami, esti un om minunat si iti doresc sa reusesti sa faci tot ce te implineste si te bucura, mereu. Chiar daca ne mai contram noi cateodata, sa stii ca imi esti tare draga si cu siguranta avem nevoie de mai multi oameni ca tine, in jurul nostru. La multi ani !
28 Nov 2018
Bon anniversaire ma petite Camelia <3
27 Nov 2018

Bianca Alexandru

50 RON
27 Nov 2018

Iuliana Ionita

30 RON
27 Nov 2018
25 Nov 2018

Anonymous

50 RON
17 Nov 2018
Foarte frumoasa initiativa!!
16 Nov 2018
La multi ani in avans Cami!
15 Nov 2018