Ramona Gril - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

550 RON Donatii stranse
27.5% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către aceasta cauză.

Mi-am dat seama ca imi doresc sa daruiesc fericire pentru altcineva mai putin binecuvantat, iar lucrul acesta mi-a adus mai multa implinire si bucurie.


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

6 Donatii

21 Feb 2019
21 Feb 2019

Anonymous

50 RON
20 Feb 2019
Bravo nasa! Super initiativa!
20 Feb 2019
19 Feb 2019

Anonymous

75 RON
19 Feb 2019