Cel mai frumos cadou

 

Adrian Dumitru Fundația HOSPICE Casa Speranței

82.5% Complete
825 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

Dragi prieteni,

Cum si anul acesta este ziua mea si probabil ca pentru voi este o corvoada sa-mi alegeti un cadou (eu v-am zis ca nu vreau nimic si nici nu stiu ceva de care sa am nevoie), prietenii de la HOSPICE Casa Sperantei, pe langa treaba super pe care o fac de mai bine de 27 de ani, au venit si cu ideea sa-mi donez ziua de nastere.

Asadar, din doua click-uri ati scapat de mine si ati facut si un lucru super fain (eu oricum nu as fi apreciat cadoul. Realist, cand am facut-o vreodata?)

Ca sa trecem la lucruri cu adevarat serioase si sa lasam „hahaiala”, la HOSPICE Casa Sperantei, circa 30 de copii participă lunar la activitățile Centrului de Zi, fiind îngrijiți de o echipă formată din psiholog, asistenți medicali și voluntari. Activitățile au ca scop creșterea stimei de sine a copiilor, învățarea unei relaționări adecvate, gestionarea echilibrată din punct de vedere emoțional a situației medicale, precum și dezvoltarea abilităților practice. Familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport și au mai mult timp liber la dispoziție.

Împreună putem să ajutăm copiii care trec prin situații dificile. Orice donație contează, iar pentru micuții pacienți va însemna un moment de normalitate, în care să se bucure de copilărie.

Multumesc si sa avem multi ani sa facem chestii bune!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Ajută-ne să-i scoatem din izolare pe copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat. La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri. Circa 30 de copii participă lunar la activități

 

8 Donații

Anonymous

50 RON
10 Mar 2019

Parte din familia ta :))

100 RON
La multi aniii!!!
10 Mar 2019

Anonymous

100 RON
La mulți ani, Dumitrule!
09 Mar 2019
150 RON
se stieeee
04 Mar 2019

Anonymous

50 RON
26 Feb 2019
La multi ani si la mai multe astfel de daruri :)
26 Feb 2019

Anonymous

100 RON
26 Feb 2019
Adrian Dumitru : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou