Luca Alina - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

320 RON Donatii stranse
64% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună!

Această cursă este despre speranță, bucurie și ajutor celor aflați la nevoie. Vino alături de noi în cursa #TeamHOSPICE sau mă poți susține donând orice sumă în link- ul de mai jos, pentru a le oferi șansa la o viață mai bună!".  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

6 Donatii

Luptă!
10 May 2019

Cătălin Bajan

50 RON
29 Apr 2019
100 RON
26 Apr 2019
10 Apr 2019
10 Apr 2019
09 Apr 2019