Traian-Cristian David-Matei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cristian David-Matei alearga la Sky Run 2014 pentru HOSPICE Casa Sperantei

0 RON Donatii stranse
0% Complete
200 RON Target
0 Donatii

 

Salutare,

Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si alerg la Sky Run 2014 pentru HOSPICE Casa Sperantei. Motto-ul meu este: "Dincolo de fericire si nefericire este pacea." (Eckhart Tolle)

Imi place sportul si iubesc sa ajut oamenii. Sunt in continuare alaturi de HOSPICE Casa Sperantei (pentru care am alergat la Sky Run 2013 si Semimaraton Brasov 2014, am patinat in cadrul campaniei "Alearga de ziua ta!" cu Ana-Maria Branza si am inotat la Ultra Swim 2014) pentru a finaliza amenajarea interiorului spitalului HOSPICE din Bucuresti.

Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

Multumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2014

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (25 octombrie 2014). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortu

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!