Madalina Pana - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg contra cronometru pentru viață

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am văzut ce înseamnă să lupți pentru viața. Am înțeles și că oricât de obosit ai fi într-o luptă, nu trebuie să iți pierzi niciodată speranța. Astfel, aleg să particip la acest semi-maraton alături de Team Hospice cu gândul că este unul dintre puținele lucruri care îmi stă în putere pentru a face un bine, a da speranță, a câștiga măcar un zâmbet. De aceea, te invit și pe tine să mă susții, donând bani pentru acei oameni care aleargă și ei contra cronometru - pentru viețile lor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

4 Donatii

10 May 2019

Anonymous

30 RON
Multa sanatate!
24 Apr 2019
Succes! :)
24 Apr 2019

Roxana Popa

40 RON
23 Apr 2019