Legal Runners alearga pentru Hospice

 

Sorina Stanculescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

61% Complete
610 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
11
Donations
I want to donate!

Salut! Sunt Sorina, membru in echipa  Legal Runners si pe 11 - 12 mai alerg cot la cot cu colegii mei pentru speranta. HOSPICE Casa Sperantei merita orice ajutor din partea noastra pentru ca ei ofera speranta oamenilor
bolnavi.

Orice like, share, donatie sau pur si simplu faptul ca ati citit acest mesaj reprezinta o speranta la un viitor mai bun pentru acei oameni care asteapta ziua de maine cu mai multa speranta.

Haideti sa facem nu lucruri mari, ci lucruri mici, impreuna, cot la cot.

We are Legal Runners!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul nostru.  http://team.hospice.ro/ Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București

 

11 Donations

Anonymous

30 RON
Felicitari, Sorina!
10 May 2019

Anonymous

30 RON
10 May 2019
09 May 2019
07 May 2019
07 May 2019
07 May 2019
07 May 2019

Nicolae Stanculescu

50 RON
06 May 2019

Catalin

30 RON
06 May 2019

Anonymous

50 RON
06 May 2019

Anonymous

30 RON
06 May 2019
Sorina Stanculescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Legal Runners alearga pentru Hospice