Alexandra Bulboaca - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fiecare pas contează!

378 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Însă uneori trebuie să mărim pașii. De ce? 

Vedeți voi, bolile incurabile nu bat la ușă să te întrebe dacă le dorești sau nu, nici dacă ai posibilități financiare să te poți îngriji. Însă această mâna de suflete, numită Team HOSPICE, a ales să ii sprijine pe cei mai puțin norocoși, oferindu-le gratuit ajutorul de care au atâta nevoie.   Hai să pășim împreună pentru a le alina suferința! Pentru fiecare leu pe care tu il donezi, eu voi alerga 20 de metri. Ce spui? Ajungem împreună la 3 km?

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

8 Donatii

Anonymous

30 RON
04 May 2019

Anonymous

30 RON
03 May 2019
03 May 2019

Anonymous

30 RON
03 May 2019
03 May 2019

#doexterne

20 RON
You can do it!
03 May 2019

Cel mai bun slogan ever

23 RON
02 May 2019

Anonymous

20 RON
02 May 2019