Super Mario - Fundația HOSPICE Casa Speranței

De 1(1) Mai, alerg pentru mici și mari!

525 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ca să facem bine în pragul unei sărbători, e ceva frumos. Dar ca să facem bine în afara lor, e ceva divin. Deoarece pe cei la nevoie totdeauna îi vom avea cu noi.

  De aceea, în a dobândi speranță celor mici și celor mari, e nevoie de un premiu. Iar pentru acest premiu, eu voi alerga. Căci ce lucru de preț și valoros se dobândește fără efort și transpirație?   Astfel, voi alerga spre ținta mult dorită, pentru copiii și adulții cu boli incurabile. Am ales această cale ca cei din jur să vadă că orice lucru bun și desăvârșit pe care-l avem, are un preț. Și dese ori nu-l vedem. Iar pentru el trebuie să fim mulțumitori, indiferent cât de mic sau mare este...   Deci, prieteni. Nimeni să nu vă fure premiul și bucuria alergării. Alergați fiecare cum puteți și știți, în a căpăta premiul, în locul unde sunteți. Sau la care ați fost chemați...   Al vostru Super Mario, Un camarad adevărat

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

3 Donatii

prieteni : Adi Treeroiu , Cristian Grigore , Bogdan Plesoianu , Madalina Nitu , Felicia Baltaretu , Razvan Plesoianu
09 May 2019
09 May 2019
150 RON
Ia-o usor si ai grija la picior! Come on, you Spurs!
09 May 2019