Oana Pruteanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Oameni și kilometri

490 RON Donatii stranse
98% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Kilometri de fapte bune putem face doar împreună, mai exact pe 12 mai când, alături de #teamhospice, aducem zâmbete pe chipul celor care au primit un diagnostic oncologic.

Câte fapte bune ai făcut azi? Câte  zâmbete ți s-au întors?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

7 Donatii

Felicitări! :)
12 May 2019

George Multescu

40 RON
Bafta !
10 May 2019

Magdalena Cozma

50 RON
Bafta !
09 May 2019
Mult succes, Oana !
09 May 2019
09 May 2019

Anonymous

50 RON
08 May 2019

Anonymous

50 RON
03 May 2019