Petru Gradinariu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE, alerg pentru ca-mi pasa si nu-i loc de lasa...

240 RON Donatii stranse
48% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,  Duminica pe 12 Mai, alerg la Semimaratonul Bucuresti in Team HOSPICE. Sustin aceasta cauza si port tricoul verde #TeamHOSPICE de peste 6 ani.  

Alerg pentru pacientii HOSPICE Casa Sperantei: copiii si adultii afectati de boli incurabile. Alerg pentru ca ei  să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi. 

Va invit sa participati alaturi de mine, donand orice suma, iar banii vor merge direct catre sustinerea serviciilor acordate gratuit pacientilor Hospice! Impreuna facem mai bine!

Va tare multumesc!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

4 Donatii

George

150 RON
Mult succes
09 May 2019

Mihaela

30 RON
Cu drag, pentru copiii minunati si viteji, pentru o viata demna, pentru parintii lor luptatori, pentru un zambet in plus pe fetele inocente ale copiilor!! Bravo copiii!!! Felicitări Casa Sperantei!!
08 May 2019

Anonymous

30 RON
08 May 2019

Anonymous

30 RON
07 May 2019