Bogdan Racovita - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru pacientii HOSPICE!

280 RON Donatii stranse
56% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În fiecare zi, pacienții de la HOSPICE Casa Speranței mă învață despre perseverență, luptă și implicare.  Pentru că empatia nu se încheie odată cu programul, voi participa la Semimaratonul București, la cursa de 21 de km, și voi face pași mari pentru speranță în TeamHOSPICE.

Donează pentru fiecare metru, kilometru alergat de mine în beneficiul pacienților mici și mari de la HOSPICE.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

3 Donatii

Patricia P.

30 RON
Bravo, Bogdan!
09 May 2019
Felicitari!
09 May 2019
Sa-l ajutam pe Bogdan sa ne ajute.
08 May 2019