Cristina Rosca - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

575 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Îmi dăruiesc ziua pentru pacienții Hospice

Îmi aduc aminte o discuție relativ recentă cu un coleg care mă întreba ce vreau cadou de Crăciun.I-am spus atunci că îmi doresc că alți oameni să primească ce i-au cerut Moșului. A fost surprins. Probabil pentru că mă știa răsfățată de fel - de viață în general și cei dragi și apropiați în particular. Și m-a întrebat de ce. I-am răspuns că mă simt deja norocoasă cu tot ce am experimentat și tot ce am trăit alături de oamenii pe care-i am alături.

Au trecut câteva luni de atunci, iar acum se apropie ziua mea. M-am apropiat tare de tot de o vârstă dublă față de cea pe care o resimt.

Întrebarea cu cadourile a reapărut inevitabil, adresată de altcineva. Iar răspunsul a rămas același, vreau că oamenii dragi, dar nu numai, să primească ce își doresc de ziua lor.

Știu totodată că nu e așa simplu. Tocmai de aceea cred cu tărie că un cadou, indiferent de natura lui, poate face ziua cuiva mai frumoasă, fie că e vorba de o floare, o ciocolată sau o carte. Nu poți citi niciodată prea multe cărți. Nu poți mânca prea multă ciocolată și cu siguranță nu te poți bucură de prea multe flori.

Viața i-a învățat pe pacienții Hospice să se bucure de fiecare zi, de fiecare zâmbet, de fiecare dar primit. Iar noi avem multe de învățat de la ei. Pentru a le mulțumi pentru tot ce mi-au demonstrat, pentru tot cât m-au inspirat, aș vrea că anul acesta să îmi dăruiesc ziua de naștere lor.

Așa că, orice dar, orice cadou pe care îl aveați în minte pentru mine, știți acum pe ce adresă să îl expediați. Adresa Hospice!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Sperantei

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Ajută-ne să-i scoatem din izolare pe copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat. La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, cei mici au parte de activități de tera

5 Donatii

LA MULTI ANI! LOVE!
26 May 2019

Anonymous

200 RON
26 May 2019
La mulți ani, să fie toate ca sufletul tău!
25 May 2019
10 May 2019

Anonymous

75 RON
10 May 2019