Petronela Gagiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

435 RON Donatii stranse
87% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Avem atat de multe, chiar fara sa stim sau sa ne amintim prea des! De exemplu, inca o zi in care am fost vii, intregi si sanatosi! Pentru cei ramasi numai cu speranta sau cu amintirile doneaza, chiar conteaza!

 

De ziua mea,daca esti cu mine (chiar si virtual), fa ca mine! Faptele bune se intorc mereu catre noi si la ai nostri, eu stiu:)

 

Infinit de multumiri pentru timpul si generozitatea voastra!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Sperantei

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Ajută-ne să-i scoatem din izolare pe copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat. La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, cei mici au parte de activități de tera

4 Donatii

Anonymous

300 RON
10 May 2020

Fanuta

30 RON
Copiii sunt cel mai frumos dar de la Dumnezeu; ma inclin in fata celor care ii ajuta sa creasca frumos si îmi doresc sa existe cat mai multi oameni care sa sustina cauze pentru aceasta. Bravo, Petro! Esti un model pentru mine si cred ca stii asta deja. :)
20 May 2019

Ortansa Margarit

30 RON
18 May 2019
Bafta!
17 May 2019