Mihai Claudiu Dumitrescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

1,150 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
10 Donations
I want to donate!

 

Oameni buni,

De ziua mea am ales să acționez la o propunere specială, aceea de a contribui câtuși de puțin la o cauză mare. Îmi doresc foarte mult să îi susțin pe cei de la HOSPICE Casa Speranței, care de 27 de ani ajută Viața - au în îngrijire pacienți, adulți și copii ce suferă de boli incurabile.

Povestea lor: circa 30 de copii participă lunar la activitățile Centrului de Zi, fiind îngrijiți de o echipă formată din psiholog, asistenți medicali și voluntari. Activitățile au ca scop creșterea stimei de sine a copiilor, învățarea unei relaționări adecvate, gestionarea echilibrată din punct de vedere emoțional a situației medicale, precum și dezvoltarea abilităților practice. Familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport și au mai mult timp liber la dispoziție.

Contribuția mea: cred că trebuie și putem să intervenim în viață, mai ales în situațiile dificile. A ajuta trebuie să fie o normalitate generată din interiorul nostru, al fiecăruia. Și cred că facem toți asta, într-un fel sau altul. Pentru că știm, contează. 

Pentru micuții pacienți însemnă clipe în plus de viață și de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Și fix copilăria e cea mai frumoasă, sunteți de acord. Așadar, dacă vă gândiți la o atenție pentru mine vă rog mult și frumos ca acesta să fie o donație pe această pagină.

 

Vă mulțumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2019

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

10 Donations

Catalin

150 RON
La multi ani Mihai si felicitari pt demers!
18 Jun 2019
14 Jun 2019
100 RON
La multi ani, Mihai!
13 Jun 2019

Anonymous

100 RON
13 Jun 2019

Anonymous

100 RON
La mulți ani, Domnule Dumitrescu!
12 Jun 2019

Anonymous

150 RON
10 Jun 2019

Anonymous

50 RON
10 Jun 2019

Anonymous

100 RON
Frumoasa inițiativa!
09 Jun 2019

Anonymous

150 RON
09 Jun 2019

Andreea Ciocanescu

50 RON
08 Jun 2019